top of page

Adventni koledar 2022

Ustvarite si magičen december z našim Adventnim koledarjem, ki vas na lahkoten način popelje v miren, čuječ, zavesten december.

Decemberski čas je lahko stresen. To je čas hitenja, gužve, kratkih dni, dolgih noči, čas prekomernega zapravljanja in čas, ko “moramo” ravnati in delati na določen način. Če ta čas, ta magičen čas  sprejmemo na drugačen način in če se le malenkost posvetimo sebi in pripravimo sebe, pa je lahko ta čas poln miru, prijetnih druženj, toplote, predvsem tiste v srcu, ko se s svojimi dragimi usedemo za mizo in z veseljem pojemo nekaj, kar je bilo narejeno z ljubeznijo. Lahko se iz dolgih temnih dni ta čas prelevi v dni polne miru, ljubezni, povezovanja, čarovnije in čudežev.

 

Ker mi verjememo v ta čas in se vedno potrudimo, da je čim bolj magičen, kot se le da, smo se letos odločili, da ti predstavimo naš Adventni koledar. Brez skrbi, ne bodo meditacije vsak dan, bodo prijetni trenutki sami s seboj, bodo možnosti za nove začetke, možnosti za mir, za ljubezen, da občutiš toplino in magičnost tega časa. Kakšen dan bo zate pripravljeno nekaj malega dela, drugič lahko tudi meditacija, tretjič bomo mi delali zate. Vse bo energijsko podprto, če boš le to želel-a in sprejel-a. Veselimo se tega magičnega decembra v tvoji družbi, da ga ne samo preživimo skupaj ampak srčno ŽIVIMO.

 

Pridruži se nam na tej čudoviti dogodivščini, ki bo tokrat prav posebno zasnovana in sicer v obliki pravljice.  Sledil-a boš Elinemu potovanju za plamen in z njeno pomočjo ta plamen v srcu vzbudila tudi sama.

 

K Adventnemu koledarju se lahko pridruži kadar želiš, vse do 24.12. Vsa dogajanja so online in jih izvajaš kadar želiš, niso vezana na ure.

 

Energijska izmenjava za Adventni koledar Svetlobne poti je 39€. Najlažje in najhitrejši dostop je plačilo s kartico ali paypalom v naslednjem koraku. Možno pa je tudi nakazilo na TRR. V slednjem primeru nas kontaktiraj za podatke.

Adventni koledar, ki ti bo prinesel velike premike saj boš prejel-a v obliki napotkov, terapij, meditacij, ritualčkov in drugega, vrednst preko 500€ in to le tisti del, ki ga lahko ovrednotimo. Če začutiš, da ti zaigra srce ob misli na čudovito popotovanje, se nam pridruži. Veseli te bomo in skupaj bomo ustvarili izjemno skupino, ki bo cel mesec december oddajala prav posebno vibracijo, vibracijo notranjega miru, radosti, ljubezni.

Ni razpoložljivih programov.
bottom of page