top of page

Adventni koledar 2023

Adventni koledar

Adventni koledar

Play Video

 

Ustvarite si magičen december z našim Adventnim koledarjem, ki vas na lahkoten način popelje v miren, zavesten, osvobajajoč december.

Energetsko-meditativni Adventni koledar   

za leto 2023!

Obljubim ti, da ti ne bo dogčas.

Obljubim ti, da ti bo prinesel ogromne rezultate, ki ti bodo služili še celo življenje in ne le 1 mesec.

Obljubim ti, da boš po vsakem dnevu, kot prerojen-a.

 

Pa še to. Vse vaje, meditacije meditacije in energijo boš imel-a na razpolago za vedno. Tema letošnjega Adventnega koledarja je Odpučanje. Odpuščanje drugim, sebi, odpučanje in spuščanje tekih trenutkov, traum, preteklosti, gostih in težkih energij.

In sprejemanje višjih potencialov, možnosti, čudes. Tokrat boš v novo leto vstopil-a z več kot le željo in upanjem. Stopil-a boš z odprtim novim poglavjem vašega življenja.

 

Klikni na povezavo spodaj in preberi več o programu ali se nam pridruži.

Mockup3 (3)_edited.jpg

Adventni čas je lahko res intenziven in prepogosto prenatrpan z raznimi obveznostmi in opravili ampak je tudi eden najboljših za delo na sebi. Predvsem, če si želite resničnih sprememb. V letošnjem Adventnem koledarju vas bom popeljala zelo globoko vase in vas na koncu spustila, da kot ptičice lahkotno odletite v leto 2024.

Delali bomo na temi Odpučanja. Letošnja tema nosi zelo velik pomen v energetskih dogajanjih v kolektivni zavesti in posledično v vas samih. Že takoj, ko je prišlo sporočilo iz višjih nivojev o tej temi, sem začela čutiti spremembe, ki jih prinaša in možnosti, ki se ponujajo. Zato bom dala vse od sebe, da bo ta program resnično prinesel na plano vse kar ne potrebujete, da vam bo ta program pomagal odvreči ves nepotreben tovor in dvigniti sidra ter se osvoboditi. Skupaj bomo globoko in lahkotno zadihali v novo leto.

 

Ne obljubim, da bo lahko. Obljubim pa vam, da bo osvobajajoče.

 

Slediti programu je preprosto in vam bo vzelo približno 30 minut na dan. Čez vikend si lahko za poglobljeno razmišljanje vzamete kakšno minutko več, če si želite. Stala vam bom ob strani in bila vedno na razpolago.

Po končanem Adventu pa se bo v novem letu ta Adventni koledar preoblikoval v drugi nov program do katerega boste imeli prav tako vedno omogočen dostop.

Da, prav ste razumeli. V program se bo mogoče vključiti tudi v naslednjem letu vendar cena ne bo več tako nizka. Vrednost letošnjega Adventnega programa je 880€ in v adventnem času ga prejmete izjemoma za manj kot 7% svoje vrednosti. Resnično se splača.

 

Veselim se skupne prehojene poti. Če želite lahko povabite vse tiste, ki se vam zdi, da bi jim program pomagal in je odprt meditaciji ali pa ga kot zgodnje darilo podarite. (Za Adventni koledar Odpuščanje, kot darilo nas kontaktirajte na sara@svetlobnapot.si)

 

Naj povem malenkost več o tem kaj boste delali? Največ boste meditirali in sicer z namenom.

✨ spučali boste krivdo

✨ odpuščali in spučali preteklost

✨ odpustili sebi in drugim

✨ spustili vse energije, ki niso vaše in imajo na vas vpliv

✨ spuščali boste strahove v telesu, emocijah in umu, ki vam ne dovolijo, da živite kot si želite

✨ spuščali boste stara prepričanja

✨ vašo auro boste očistili slabih ali negativnih podob o sebi

✨ spuščali boste strah, krivdo, samokritiko in dvom

✨ spuščali ali razumeli boste odnose

✨ ugotovili boste kje se vaša preteklost, odnosi, zamere itd skrivajo in kažejo v vašem telesu

✨ z vami bodo delali višji mojstri, da spustite vse kar vam jemlje vašo resnično moč

✨ povečevali ljubezen do sebe

✨ spremiljali vašo prihodnost

✨ odpirali boste srce

✨ začenjali boste bolj zaupati vase in v vaše neomejene monosti

✨ delali boste z energijami in simboli

✨ začenjali boste čutiti globjo vibracijo notranjega miru

in mnogo, mnogo drugega.

 

Resnično izjemno velikega in pomembnega dela je v programu pred vami.

Ne izdam vam vsega, nekatere stvari bom odkrila postopoma tekom tečaja.

Mnenja o lanskem Adventnem koledarju

Hvala za vse trenutke tega adventa. Iz 💕 zelim mirne, srece polne praznike 🎄🍀☃️🤗

VLM

Nekateri delcki opravljeni naknadno, ampak na koncu se je vse poklopilo in povezalo skupaj. Zelo fajn je bilo in zelo dobri obcutki. 😁

Nina K

Hvala❤️

Nina T.

Super mi gre. Že to, da si vzamem vsak dan pol ure zase je fenomenalno 😊

Nina D.

Počutje dobro, energije večinoma umirjene in ustvarjalne. Na momente malo več utrujenosti. Počasi se stvari umirjajo. Ne čutim več potrebe po nekem hitenju. Vzamem si čas zase, za počitek, za branje, za ustvarjanje, za tisto kar v tistem momentu čutim. S to bolj umirjeno energijo ugotavljam da tudi tisto kar moram naredit mi gre lažje od rok. Dosti je razmišljanja, vprašanj, povezav.... Ene stvari padejo na svoje mesto, za druge pa bo treba še delat. Za veliko reči mi je ratalo ravno, za ene mi pa še vedno narase pritisk.

BK

Ja, zanimivo popotovanje je tole v svoje globine. Lahko rečem kar ponovno spoznavanje sebe ,ko si nekaj časa v neki ustaljeni rutini.

Darja S.

Vesela da delam, pišem vsak dan nekaj. Včeraj sem sicer delala a sem se povezala z reikijem tudi sama. In največ sem čutila v solarnem pleksusu. Bolj občutek neke slabosti. Ssm pa pisala o tem kako bi plesala in pela. In danes med jogo sem zacela plesat in mrmrat. Pocutim se lahkotno sproščeno. Hvala. Super si❤️🙏

Maja E.

Hvala za darilo sv. Miklavža, tako v obliki recepta kakor v deljenju toplih energijskih objemov :)

M.B.

Vesela sem, da se tudi v veselih in norih decemberskih dneh z vašo pomočjo malo ustavim, si vzamem čas zase ter pogledam vase. HVALA❤️

Larisa S.

Letošnja tema: Odpuščanje

Kaj je največje darilo, ki ga potrebuješ ta december?

Kaj je tisto, ki ti bo prineslo največ in ti bo v zadovoljstvo še daleč v leto 2024?

 

Ne veš? Potem pa dovoli, da ti predstavim:

bottom of page