Meditacijski izziv.jpg

Naslednja Meditacija

Online Meditacija s Terapijo

Samhain

Ko je tančica med našim svetom in svetom duhov najtanjša

 

Na 31. oktober po svetu praznujejo Halloween, ki pa pri nas niti ni tako poznan praznik, čeprav, verjeli ali ne izhaja ravno iz Europe. V starih časih so ga imenovali Samhain in je predstavljal zaključek starega leta. S sončnim zahodom na večer 31. oktobra pa so vstopili v novo leto. Praznovanje tega večera je dobilo ime Večer vseh svetih ali Noč prednikov. Praznovanja so bila v spomin umrlim prednikom in hkrati kot opomnik, da življenje teče dalje, da se življenje nadaljuje. Na današnji dan se naš fizičen svet zelo približa svetu duhov. Tančica, ki loči oba svetova je na ta večer najtanjša. Velja za eden najmočnejših dni v letu in idealen čas za reševanje problemov in odmik od starih idej in vplivov.

Online meditacija in spuščanje starega

Na večer, 31.oktobra ob 20:00 bomo skupaj opravili skupinsko online meditacijo. Namen meditacije je, da boste od sebe spustili tisto, kar vas v tem trenutku najbolj pesti.

Izkoristili boste te naravno dane energije, da boste resnično dosegli to veliko spremembo.

 

Priprava na meditacijo

Meditacija oziroma ritualček bo tokrat malenkost poseben, drugačen. Premislite kaj želite pustiti za seboj. Lahko je to občutek, situacija, skrb, bolečina, prostor, karkoli vas najbolj pesti v tem trenutku. In to napišite na majhen košček papirja. Naj bo listek resnično majhen, ker ga boste na koncu zažgali in nočemo, da bi prišlo do kakšnega neljubega pripetljaja, če boste to storili v hiši.

 

Preden boste začeli meditirati boste na list papirja narisali kolo življenja. Ne rabite se obremenjevati s tem kako naj to izgleda, ali pa tudi, če vam je v veselje in kolo dekorirate, kot želite. Kolo življenja narišete tako, da najprej narišete krog. V središču kroga narišete piko in iz te pike ven povlečete osem črt. (slika spodaj) To je simbol kolesa, ki predstavlja brezčasnost.

 

Pripravite si svečko in če želite za vzdušje lahko prižgete dišečo palčko ali kadilo.

 

Ko boste imeli vse ob sebi boste ob 20h z nami stopili na pot meditacije.

Kot vedno bova midva tekom meditacije na vas izvajala terapijo, vam dajala energijsko podporo, da bo meditacija imela na vas še močnejši, globji učinek.

 

Do večera pa uživajte v tem čudovitem dnevu. Začutite energije ki se prepletajo, pospremite sonce k počitku in zaznajte novo leto, ki se prebuja.

Symbol_of_Spirit.jpg

Dostop do online meditaije