Screenshot%20from%202021-04-18%2011-56-0

Naslednja Meditacija

Online Meditacija s Terapijo

Odprite se novim možnostim v vašem življenju.

Svetovna meditacija v Sloveniji ob 18h

 

Tokratna meditacija s terapijo bo malenkost drugačna. Prejemali boste poseben prenos energije neposredno iz višjih nivojev. Prvi del z namenom, da boste prepoznali vse nove možnosti, ki so okrog vas in z namenom, da se lahko dvignete v višje nivoje zavesti. Drugi del prenosa pa bo z namenom, da lahko doživite nove nivoje zavesti in višje nivoje svetlobe.


 

Meditacija, ki smo vam pripravili za danes je mogoče malenkost težja. V kolikor se ne počutite pripravljeni zanjo lahko izberete vašo najljubšo. Prenos boste vseeno prejemali vse od 18.00 do 18.30.

Darilo svetlobe

Vsi, ki se pridružite tej svetovni meditaciji boste prejeli darilo svetlobe, ki jo najprej uporabite za preobrazbo svojega življenja. A ko se resnično odprete tej luči omogočite lahko še vsem ostalim, da jo prejmejo. Lahko ste vir svetlobe za vse okoli sebe in za vse življenje.

Mnogo stvari se je spremenilo v zadnjem obdobju in se še spreminja a v tej spremembi obstajajo tudi velike priložnosti.

Skupinsko se lahko odpremo višji luči in se skupaj osredotočimo na ustvarjanje in sprejemanje priložnosti, ki se kažejo okrog nas, v novih energijah in okoliščinah, v katerih se znajdemo. Velika moč je v nas in skupaj lahko ustvarimo ta premik zavesti.

Lahko živite na višji ravni obstoja.

 

Preteklo leto je prineslo veliko sprememb in te spremembe so se dotaknile življenja vseh. Pretreseni so bili stari zakoreninjeni načini delovanja in življenja. Morda ste v tem času izvedeli o sebi kaj več, o svojih vrednotah in o tem, kaj je za vas pomembno, in kaj je nepomembnejše v širšem pogledu na cel svet. Bil je čas opuščanja zastarelih prepričanj in vnašanja novih misli in pogledov na svoje življenje, prijatelje in ljubljene ter svet nasploh.

 

Širše se odpirajo vrata v višjo luč.

Zdaj lahko živite v več svetlobi.

Dogodki v zadnjem letu so vas premaknili z ene stopnje zavesti na drugo, višjo. Vsak dan sprejemate nove odločitve in se spopadate s spreminjajočimi se okoliščinami. Morda ste se lahko odmaknili od sveta, v katerem ste bili, spremenili svoje običajne rutine in imeli nekaj časa, da ste vstopili in preučili svoje življenje. Iz te izkušnje se boste morda sedaj bolje zavedali, kdo ste in kako želite živeti svoje življenje in kako želite komunicirati z ljudmi.

 

Ko doživite višjo raven zavesti, bodo situacije, ki so nastale iz nižje zavesti, začele zapuščati vaše življenje.

 

Pomembno je opustiti vse, kar ustvarja konflikt in bolečino. Ko se premaknete na višje nivoje zavedanja, boste morda ugotovili, da so tiste stvari, ki so vas prej nekoliko motile, postale nevzdržne in jih je treba spremeniti. To ni znak, da ste šli nazaj, ampak znak, da se širite in rastete. Zdaj imate zavest, da spremenite te neželene okoliščine na bolje.

 

Spremembo lahko sprejmete in nanjo gledate kot na odpiranje poti novim možnostim, ki prej niso obstajale. Vse spremembe vsebujejo seme nečesa novega, nečesa velikega, kar se želi razviti in vzcveteti v vašem življenju. To bo nekaj, zaradi česar bo vaše življenje boljše, bolj pretočno.

 

Vprašajte se: "Kakšne priložnosti obstajajo zame trenutno, v tem trenutku?"

Zastavite si to vprašanje in pustite, da se sporočilo pojavi zdaj ali pozneje.

 

Vsaka sprememba bo odprla neko priložnost, ki je ni bilo, dokler ne dosežete stopnje zavesti, ki vam omogoča, da jo prepoznate. Če naletite na preveč sprememb hkrati, vprašajte, katere so bolj pomembne. Upočasnite vse spremembe tako, da jim dodelite prednostne naloge in se ukvarjate z eno po eno.

 

Vaša duša ljubi spremembe in rast.

Osebnost želi, da vse ostane enako, nespremenjeno, udobno in domače. Vaša duša ljubi spremembe, saj ve, da spremembe spodbujajo razvoj in rast. S sprejemanjem novega delate s svojo dušo in tako omogočite življenje na višji ravni obstoja, kjer se stvari dogajajo lažje in čarobneje.

 

Ko sprejmete novo, vam pomaga, da ostanete v središču in uravnoteženi sredi sprememb. Ko imate ta prostor, pomagate drugim, da se počutijo bolj uravnoteženi in optimistični glede prihodnosti.

 

Pridružite se nam, da se združimo kot skupina, da sprejmemo spremembe, ki se dogajajo v našem življenju, in se odpremo priložnostim, ki jih te spremembe ponujajo.

Dostop do online meditaije