top of page
IMG-20230414-WA0002_edited.jpg

Meditacija

Skupinska meditacija se začne čez

Online Meditacija

Modra super luna

Z imenom modra luna imenujemo drugo polno luno v nekem koledarskem mesecu in ne, ne pomeni, da se bo obarvala modro. Tokratna modra luna sovpada pa tudi s super luno, kar pomeni, da je luna najbližje Zemlji in tako izgleda večja in se zdi, da sije močneje, kot navadno.

 

Tokratna polna luna prinaša več zavedanja in močnejšo intuicijo. Je čas povečane emocionalne energije, kar pomeni idealen čas za zdravljenja, meditacijo, duhovno prakso. Je čas, ko razmislimo o preteklosti, postavimo nove namene za prihodnost in se povežemo z energiijami vesolja.

 

Poleg tega se ta modra luna v znamenju Rib pojavi sočasno z retrogradnim Merkurjem, kar povzroči energijo, ki "nas prisili, da se upočasnimo in se povežemo z utripom Zemlje kot celote.

 

Prisotne vibracije nas bodo klicale, da zahtevamo svojo edinstveno moč in se lotimo sprememb, da začutimo sebe, se odmaknemo od vsiljevanja okolice in začenjamo razumevati, da ni vse na tem svetu črno ali belo.

 

Ker sva midva v tem času odmaknjena nekje v naravi in je ponovno internetna povezava zelo vprašljiva bo meditacija vnaprej posneta in jo boste od polne lune dalje (31.8.2023 ob 3:36) poslušali kadar želite. Na voljo bo še tri dni po polni luni, če jo boste želili ponoviti v tem času, ko ima luna še vedno močan vpliv.

Kot vedno bova ob času polne lune, 31.8. ob 20.30 z vami na daljavo tudi midva, ki vam bova pomagala vzdrževati vibracije zato če se le da, ne zamudite trenutka, ko bomo ponovno kot skupina skupaj meditirali saj bo imela takrat največji potencial za vas.

Prepustite se čudovitemu popotovanju občutkov in širitve.

Kljuci_do_notranje_moci.png
bottom of page