top of page

21-dnevni

meditacijski izziv

Vabim vas, da se nam pridružite na Meditacijskem 21-dnevnem izzivu. Lahko se nam pridružite kadar želite.

Meditirali boste ob uri, ki si jo boste izbrali sami. In meditirali boste s tisto meditacijo, ki vam je najljubša. Naš online izziv pa bo poskrbel, da boste lažje sledili vašemu napredku. Obenem boste v dnevnih opravili zasledili tudi članke, zanimivosti, meditacije, usmerjala vas bova, vas spodbujala, vam pomagala, da se bo vaša vibracija dvignila čim višje.

 

Začnite, stopite z nami na to pot, sprejmite ta izziv. Premagajte ovire znotraj sebe.

 

Zmorete, če se le odločite. Če je vaš namen iskren se bo našel čas, se bo našla pot in mir. Ne poskušajte, ne upajte! Naj bo vaš namen jasen, da zmorete! Vidim izjemno priložnost pred nami vendar kako se bo ta priložnost razvila je odvisno od nas samih. Seme ne more vzkliti, če nima pravih pogojev. Podobno, kot je s semenom, je z možnostjo ki je pred nami. Idealen čas je, le negovati je potrebno to seme, to priložnost, ta potencial, ki ga nosimo v sebi.
 

Focused Mind

Povabite vse tiste za katere mislite, da bi jim ta izziv koristil. Meditirate lahko v krogu družine, s partnerjem, istočasno s kolegico vsaka na svojem domu in si izmenjujete doživljanje. Podajte se z nami na to čudovito pot. Za dostop do izziva se spustite malenkost nižje in kliknite Vstopi.

 

Če želite, da vam bo še lažje pa si naložite Spaces by Wix aplikacijo lahko tudi preko povezave:

http://wix.to/mUDPBzY?ref=so

Koda za dostop: L24JUY

*** na dnu strani imate video prikaz kako se uporablja aplikacija ***

!!! Če bi radi izziv začeli od začetka se odjavite in ponovno prijavite. !!!

Navodila za uporabo aplikacije

Video prikaz o temu kako dostopati in uporabljati izziv, ko ste naložili aplikacijo Wix app.

bottom of page