top of page

Naši Online Programi

Na tej strani boste našli vse naše aktualne online programe. Nekateri so brezplačni, nekateri plačljivi. Seznam programov se tekom leta dopolnjuje. Čisto na vseh boste delali na sebi predvsem s pomočjo meditacij.

Odpuščanje

Zelo globoko transformativen program, ki vas bo preko meditacij in sledenju vašemu napredku popeljel v same globine sebe. Vsakič znova bo z vaših ramen padla še ena teža preteklosti.

Ne obljubim, da bo lahko. Obljubim pa vam, da bo osvobajajoče.

Tečaj meditacije za začetnike

Kratek brezplačni tečaj meditacije, da boste lažje stopili na pot miru in sreče. V tem kratkem tečaju, ki ga boste opravljali v svojem času in v svojem ritmu in za katerega si boste vzeli ravno toliko časa, kot si boste zaželeli, se boste podali na čudovito pot meditacije in sprostitve. Začeli boste z zelo enostavnimi meditacijami, ki pa jih boste po želji lahko kasneje tudi nadgradili. Ponujamo vam online tečaj, ki bo v resnici postal vaš kraj miru in notranjega napredka.

Poglobljen tečaj meditacije

kot 21 dnevni izziv

 

21 dni ali 21 korakov zato, da se poglobite v meditacijo in si razjasnite še najmanjši dvom. 21 člankov, 21 meditacij. Začeli boste z najlažjimi in nadaljevali do bolj zahtevnih a še vedno zelo prijetnih meditacij.

Program je narejen tako, da vam olajša sledenje saj lahko članke tudi poslušate. Pridružite se že stotinam ljudem, ki so ta prijeten izziv že opravili pred vami. Online izziv je popolnoma brezplačen.

bottom of page