top of page
Forest Trees

Dvig življenjske Energije

Dvig življenjske energije

Iskanje notranjega ravnovesja in odpiranje potenciala radostnega življenja s polno mero življenske energije v online programu DVIG ŽIVLJENJSKE ENERGIJE.

Po dolgi zimi, ko telo na nek način počiva in se regenerira, nastopi pomlad. Dnevi so daljši, temperature so višje in kar vleče nas, da bi bili bolj aktivni. Ampak kaj, ko zgleda, kot bi telo čez zimo zakrnelo in nekako ne “zalaufa”, kot bi si želeli in kot se nam zdi, da se to zgodi v naravi.

 

Ali pa se vam mogoče zdi, da vas že dlje časa nekaj vleče k tlom in se počutite težki in brez tiste notranje življenjske energije.

Zato, ker vemo kaj se dogaja s telesi in ker vemo kakšne energije se spučajo na nas, da se nam občutek teže zdi še večji, smo vam pripravili težko pričakovan online program, kjer se boste že po nekaj dneh počutili kot prerojeni, polni življenjske energije.

V tem kratkem tečaju smo vam pripravili nekaj novosti. Tečaj ni namenjen le temu, da se dvignete ko ste na tleh in brez energije ampak tudi, da svojo vibracijo vzdržujete visoko in jo še zvišujete ter dosegate in presegate vaše potenciale.

Tečaj je kot nalašč, da ga lahko izkoristite spomladi, ko se začne pomladna utrujenost ali v poletnih časih, ko se odpravljate na dopust ali potovanje, ko imate mogoče več miru ali ste vsaj odmaknjeni od (norega) vsakodnevnega drvenja. Seveda pa je primeren tudi za vse ostale dni v letu.

Kar 22% popusta le za kratek čas

Izkoristite posebno priložnost in se skupaj z nami podajte na potovanje dviga življenjske  energije v ponedeljek,

1. aprila 2024.

Redna cena tečaja 89€ je sedaj za določen čas znižana na 69€.

Tečaj, ki ga boste uporabljali celo življenje!

Kaj zajema?

* 4 kratke meditacije za zjutraj/zvečer/kadarkoli, da hitro dvignete vibracijo.

* 7 meditacij za globje delo na sebi. Sem spadajo samosabotaža, vaša iskrica, širitev potenciala za več energije, prejemanje, občutek življenja, notranji mir, vdihi moči, podedovani vzorci (omejitve) pri dvigu življenske energije.

* 7 dnevni načrt za dvig življenske energije z vajami, napotki, ki jih lahko z lahkoto umestite v svoje življenje.

* Energijska podpora in odgovori na vsa vaša vprašanja.

* Dostop do programa neomejen za vedno.

Program bo na voljo v ponedeljek, 1. aprila. Zagotovite si popust in se prijavite že sedaj.

Imate morda kakšno vprašanje v zvezi s programom Dvig življenjske energije? Vprašajte nas v razdelku spodaj.

Vaše vprašanje ali komentar

Hvala za vprašanje

bottom of page