top of page

sre., 06. okt.

|

Svetlobna pot

LJUBEZEN in ODNOSI - tečaj v osmih delih

Registration is Closed
See other events
LJUBEZEN in ODNOSI - tečaj v osmih delih
LJUBEZEN in ODNOSI - tečaj v osmih delih

Ura in lokacija

06. okt. 2021, 18:00

Svetlobna pot, Gortanov trg 15, 6000 Koper - Capodistria, Slovenia

O dogodku

Izjemno močan tečaj, delo na globokih procesih in velikih spremembah.

Tečaj v osmih delih na kateri boste zbudili vaše srčne centre in se podali na potovanje preobrazbe. Podali se boste na čudovito avanturo, kjer se boste srečali z vašo dušo in se naučili ljubiti tako, kot to počne vaša duša. Ogromno čudovitih sprememb je pred vami, ko se odprete ljubezni duše in njeni modrosti. Posadili boste seme rasti, ki se bo kazalo še tedne in mesece po končanem tečaju.

Na kaj se bomo osredotočali in kaj bomo predelovali na tečaju:

1.del: Odpiranje prvega srčnega centra

Na prvem srečanju se bomo osredotočili na prepreke in blokade, ki jih nosite v sebi in tiste, ki vam preprečujejo, da bi bili vaši odnosi z drugimi in s samim seboj, boljši.

Odpirali bomo prvi srčni center in spustili v vas več ljubezni. Postali boste magnet za ljubezen. Vse, kar bomo delali imate že znotraj vas. Z našo pomočjo boste to spečo energijo znotraj vas zbudili. Ko bo vaš prvi center zbujen se boste lahko začeli povezovati z energijami drugih ljudi, vašimi bližnjimi, vašim partnerjem, otroci, bodočimi partnerji ali komerkoli si boste izbrali.

Rezultati so izjemni in začnejo globoko spreminjati vaša življenja in odnose v njem.

Naša ljubezen odstranjuje strah, omejitve in preteklost. Naša ljubezen odpira vrata prihodnosti in dopusti, da vse kar je dobro zraste, cveti in oživi.

2.del: Ustvarjanje popolnega odnosa

Ko odpremo naše srčne centre lahko začnemo kreirati odnose z nekom pomembnim v našem življenju, kot je partner, prijatelj, starš, otrok, partner v poslu, bratom ali sestro, sodelavec ali katerim koli drugim, lahko tudi z nekom, ki ga ni več med nami. Vso ljubezen, ki bomo pošiljali bo občutena in bo uporabljena kot pomoč za njihovo rast.

Vsak odnos lahko spremenimo. Lahko povečamo luč in ljubezen med nami in dušnim livelom, ki se bo potem manifestirala kot močna in čudovita sprememba v našem življenju. V odnosu bomo uživali na globlji in bolj popoln način; odstranili bomo konflikte in zrastli bomo z radostjo. Čeprav ne moremo spreminjati drugih, s tem, ko delamo na sebi bomo občutili večji mir, videli bomo več potenciala v odnosu, odpustili tisto, kar ne deluje in se odprli za luč in ljubezen ki je mogoča.

Skupine obsegajo manjše število ljudi z namenom, da se bomo lahko lažje posvetili vsakemu posamezniku, zato je prijava obvezna.

Za kakršne koli informacije pa smo na voljo tudi  svetlobnapot@gmail.com ali 070 50 33 33.

Vabljeni!

ENERGIJSKA IZMENJAVA: 30,00€ na srečanje ali 180€ pred začetkom tečaja

Vodi: Sara P.

Trajanje: približno 3 ure

Celoten tečaj je razdeljen na 8 delov, ki jih bomo izvajali povprečno 1x mesečno.

Deli ta dogodek

bottom of page