top of page

Individualna terapija po dogovoru

|

Svetlobna pot

Razvijanja senzitivnih sposobnosti - Potovanje Vase

Osebno-duhovna preobrazba – Moja najpomembnejša preobrazba

Razvijanja senzitivnih sposobnosti - Potovanje Vase
Razvijanja senzitivnih sposobnosti - Potovanje Vase

Ura in lokacija

Individualna terapija po dogovoru

Svetlobna pot, Gortanov trg 15, 6000 Koper - Capodistria, Slovenia

O dogodku

Se vam zdi, da zaznavate več od ostalih ljudi pa ne veste točno kako s temi občutki in vpogledi ravnati? Ali si mogoče želite zaznavati energije v vaši okolici, resnično zaznati človeka pred vami ali prepoznati katera pot je za vas boljša?

Potem smo program Potovanje Vase - Razvijanje senzitivnih sposobnosti ustvarili ravno za vas. Ne glede na to, kje ste v življenju, kakšni so vaši cilji in izzivi, je individualen program Potovanje Vase tisti, ki vam bo pomagal točno tam kjer potrebujete. Pripravili smo ga za vas, ki si resnično želite spremembe, za vas, ki ste dosegli določeno točko in ne veste kako naprej in za vas, ki iščete globji duhovni razvoj.

Kaj zavzema?

Srečanje traja 60 minut in zavzema energijski tretma, za dvig vaše vibracije, za umiritev in sprostitev, za uravnovešenje vaših čaker, za odpiranje senzitivnih centrov… karkoli tisti trenutek najbolj potrebujete. Energijski tretma se izvede s pomočjo reikija.

V drugem delu pa se začne z učenjem pratik skozi teorijo in vajo, glede na vaše želje in stopnjo. Pratike so zasnovane tako, da boste lahko sami delali naprej doma.

Kje poteka?

- lahko v živo na našem sedežu v Kopru na Gortanovem trgu 15

- ali online za tiste, ki v živo ne morete ali ste od daleč

Kolikokrat je potrebno?

Kolikokrat želite. Priporočljivo opraviti vsaj nekaj srečanj oziroma toliko, da osvojite znanja, ki ste si jih zadali.

Kako pogosto?

Tudi tukaj smo lahko prilagodljivi vendar imejte v mislih, da redkeje kot boste prišli, počasnejši bo napredek. Kako hitro želite napredovati je torej odvisno od vas. Lahko se pa tudi skupaj pomenimo in izberemo za vas točno pravi ritem.

Vabimo vas, da preizkusite. Navdušeni boste, saj smo stopili še korak dlje od individualnih terapij in tečajev in za vas ustvarili resnično nekaj, kar vam je pisano na kožo. In zakaj smo v to tako prepričani? Ker se bo delo oziroma pratika nanašala točno na to kar vi želite ali potrebujete. Nič več ne boste čakali ostalih iz skupine, nič več ne bo hitenja, nadaljevalo se bo, ko boste osvojili znanje ali začutili spremembo. Celoten potek bo prilagojen izključno Vam.

Cena?

50 €

V kolikor se vnaprej odločite za večje število obiskov, smo vam pripravili kar dva mikavna paketa.

290€ za 10 srečanj + 1 reiki v  skupni vrednosti 580€

390€ za 10 strečanj + 5 reiki v skupni vrednosti 900€

Deli ta dogodek

bottom of page