top of page
Search

Je energijski tretma lahko darilo?

Seveda je energijski tretma, kot je na primer reiki lahko darilo, tako zase ali nekoga drugega. Nekateri bodo takega darila lahko zelo veseli in bodo resnično od tega imeli ogromno, naredili velike korake v svojem življenju in v širjenju svoje zavesti, drugi pa bodo razočarani ali mogoče celo jezni. Zato ni za vsakogar. Naučite se prepoznati kdaj je energijsko darilo resnično lahko sprejeto in kdaj ne.



Darilo zame

Kaj vse ste si že podarili? Kakšne vrste duhovnih, preobrazbenih srečanj, tretmajev, vikendov in delavnic ste si že podarili? Seveda, dvig vibracije, nova zavest so definitivno najboljša darila, ki si jih lahko zamislite. Pa ne glede na to na kakšen način to prejmete; lahko z obiskom meditacije, obiskom reikija ali časom za razrešitev pomembnih vprašanj v vašem življenju ali čim podobnim. Energijsko darilo oziroma meni ljubše rečeno, darilo visoke vibracije, je nekaj, kar bo ostalo z vami za vedno. Mogoče se bodo rezultati pokazali takoj, vsekakor pa boste v sebi posejali semena, ki bodo vzklila čez kakšen dan, mesec in celo leta v prihodnosti, ko povezave do tega darila sploh ne boste več prepoznali. Sadove vibracijskega darila boste prejemali še dolgo v vašem življenju, če boste ta semenčeca le skrbno in z ljubeznijo zalivali.


Seveda je energijski tretma, kot je na primer reiki lahko darilo, tako zase ali nekoga drugega.


Posebni dnevi

To zgoraj omenjeno darilo zase na primer za rojstni dan pa ni ravno tako iz trte zvito, kot se na prvi pogled zazdi. To, da se zavestno odločite delati tako velike korake ravno na vaš rojstni dan ali kakšen drugi za vas posebni dan lahko vaše spremembe in dojemanje samo še poveča.



Ti posebni dnevi, kot so rojstni dan, dnevi, ko se nam je v življenju zgodilo kaj posebnega, pomembne obletnice, mogoče rojstni dnevi nam bližnjih oseb, datum, ko ste odprli svoje podjetje ali začeli z nekim življenjskim projektom in podobno, so za vas zelo posebni trenutki, pomembni dnevi, ko se v vašem polju odpre prav poseben prostor, ki vam dovoljuje, da naredite en velik skok naprej. To so dnevi, ko se lahko dotaknemo še tistih delov vas, ki so mogoče ostale dni v letu malo bolj zakriti. In takšne trenutke, ko so nam že tako lepo na pladenj položeni, velja izkoristiti, če le imate možnost. Mogoče vam ne bo uspelo vsakič in vsako leto, vendar vam vseeno priporočam, da postane to del vašega rituala, če si želite lahkotnejšega napredka v vašem življenju.



Kdaj duhovni tretma ni darilo?

Mnogokrat sem že slišala, da si nekdo vsako leto za rojstni dan podari razvajanje z energijskim darilom zase. Na prvi pogled bi lahko rekli, da je to super ideja ter da je to lahko najboljše možno darilo zase, kot sem že prej omenila. Pa je res vedno tako? Energijsko ali duhovno delo na sebi ni razvajanje. To je delo. To je čas, ki si ga posvetimo zato, da pogledamo globlje vase, da raziščemo zakaj nekaj ne uspeva v našem življenju ali da povlečemo na površje pod preprogo pometene travme in slabe trenutke. In vsega tega ne moremo ravno šteti za razvajanje. Seveda razen v primeru, da to pomeni enostaven in lahkoten tretma, ki je v resnici sproščanje in ne ravno delo na sebi. Takrat je to skoraj bolj podobno razvajanju v wellnesu, kot pa resničnemu delu na sebi.


Ni pa to delo rezervirano le za rojstne dni. Delo na sebi je konstantno delo, vsakodnevno delo, delo čim pogosteje. Ne iščite izgovorov zakaj ne morete in nimate časa, najdite razloge zakaj je to najpomembnejša stvar v vašem življenju. Vem, da je težko. Tudi jaz sem v preteklosti prokrastinirala in potem se spraševala zakaj napredujem tako počasi. Eh evo zakaj, ker sem si »podarila« nekaj le za rojstni dan namesto, da bi si podarila življenje vsak dan ali v obliki terapij večkrat kot le enkrat letno.


»Vendar, če se ne počutim dobro, ne morem na delavnico ali reiki.«

Prevečkrat slišim te besede. Na žalost. Vem, kadar ste psihično na tleh, kadar ste mogoče celo v depresiji, ste žalostni ali na kakšni drugi nižji vibraciji, nimate volje, da bi kaj delali na sebi. Vem, razumem vas. Vendar ravno v tistih trenutkih, ravno takrat, ko se počutite najslabše in mislite, da ne boste nič odnesli, takrat boste naredili največje spremembe. Pa četudi se vam bo zdelo, da ni tako. In četudi boste končali s srečanjem in ne boste ravno najbolj vesel človek na tem planetu. Spremembo, ki ste jo naredili, ko se počutite na tleh, to je tista sprememba, ki vas je začela dvigovati višje. V takšnih trenutkih boste zase naredili dosti, dosti več kot takrat, ko se počutite dobro. Zato ne odlašajte in čakajte na dobre dni. Ob tem zapisu pa vas prosim, ne hodite na terapije samo takrat, ko ste na dnu, da le zadihate nad vodo. Vztrajajte toliko časa, dokler ne postane to vaše dobro počutje nekaj vsakdanjega in lahko sami vzdržujete to visoko stanje vibracije.



Kaj pa Darilo za drugo osebo?

Pri darilu za drugo osebo pa jaz največkrat potegnem črto in rečem, to ne bo šlo. Razen v primeru, da osebo že poznam in ta oseba tudi ve kaj je njeno ali njegovo darilo. Zakaj tako mislim? Darilo kupljeno za drugo osebo nedvomno izhaja iz čiste in iskrene želje pomagati. Zelo lepa gesta, ni kaj. Vendar včasih (dostikrat) poskušajo ljudje vsiliti osebi nekaj, kar si sama v resnici ne želi. Mogoče si želi lepega in mirnega življenja vendar zanjo še ni prišel tisti pravi trenutek, ko se bo želela za to svobodnejše življenje potruditi. Mogoče ta oseba ni še dokončno razumela svojih lekcij in enostavno ni pripravljena vložiti svoje energije v spremembo. In ko energija ni vložena, se sprememba ne more zgoditi.


Seveda je energijski tretma, kot je na primer reiki lahko darilo, tako zase ali nekoga drugega.

Kadar si sami plačate terapijo, v zameno zanjo date denar, ki je tudi energija. Vi ste vložili energijo za vašo spremembo. Oseba, ki ste podarili tretma, pa tega ni storila. Seveda nekdo, ki si resnično želi, nekdo ki je že preizkušal določene terapije in podobno, tisti bo vložil svojo energijo s hvaležnostjo za ta dar. Večina ostalih pa žal ne in ne boste jih mogli prepričati. Sami se bodo morali odločiti.


Kadar me nekdo pokliče za darilni bon, ga najprej temeljito povprašam za koga gre, kaj ta oseba že dela na sebi, kolikokrat je že govorila o tem, da bi si to resnično želela ali je bilo to le v smislu »ma ja dej, enkrat bom tudi jaz to probala«. Takšni osebi darilnega bon ne napišem, ker vem, da ne bo cenjen in bo v osebi izzval mogoče celo odpor.


Že večkrat sem omenila, da imamo ljudje vajeti v svojih rokah a vseeno preveč ljudi se tega ne zaveda. Zgleda, kot bi se človek celotno svoje življenje trudil le da preživi in ne zato da živi. Strinjam se, da je potrebno imeti hrano na mizi in poskrbeti za osnovne življenjske potrebe vendar za to ne potrebujete vsak sleherni trenutek v vašem dnevu. Ne verjamem v to, pa če me še tako preprečujete. Ne bo se vrnil ta čas, ne bo se vrnil ta lepi sončni zahod in ne boste s seboj vzeli vsega tistega kar kopičite trenutno doma. Edina stvar, ki jo bomo nesli s seboj je naša zavest, svetloba, ki žari iz nas in ljubezen v našem srcu. To je edino! In to je tudi najboljša popotnica, ki si jo lahko podarite. Danes. Za rojstni dan ali pa kar tako.


Ste si že kdaj podarili energijsko darilo? Kaj je to bilo? Napišite v komentar spodaj, resnično me zanima koliko nas je takšnih, ki si podarimo tako posebna darila.

167 views0 comments

Recent Posts

See All
Dvig življenske energije oglasek.png
bottom of page